Please Visit Our Nuffnang Ads and Join It...

Tuesday, June 22, 2010

Apa dah Jadi Dengan Perempuan Sekarang??. Murah?

(ANGGOTA polis membawa mayat pelajar ditemui mati di sebuah resot di PCB, Kota Bharu selepas dipercayai mengalami pendarahan serius.Mangsa ponteng sekolah dipercayai alami keguguran)

KOTA BHARU: Seorang pelajar Tingkatan Lima yang ponteng sekolah, ditemui mati dalam sebuah resort dekat Pantai Cahaya Bulan (PCB) di sini pagi semalam, dipercayai akibat pendarahan teruk kerana keguguran.

Mangsa, pelajar sebuah sekolah menengah di Pasir Mas, ditemui mati dalam keadaan berlumuran darah oleh seorang pekerja resort terbabit kira-kira jam 9 pagi.


(Dipetik dari http://www.bharian.com.my/bharian/articles/PelajarTingkatanLimamautakibatpendarahan/ArticleTingkatanLimamautakibatpendarahan/Article


Terlalu murah...!!!!. Kerana Cinta... maruah digadaikan. Si perempuan tentunya sudah tahu jika melakukan hubungan sex, mereka akan mengandung. Tetapi kerasa ghairah dengan omongan 'sedap' itu maka dengan rela menyerahkan dara kepada lelaki. ada perempuan yang memang sengaja cari jantan untuk melunaskan 'giannya'. Bila dah macam ni lelaki pula di salahkan. Kalau perempuan tak bagi, tak kan lelaki dapat (kecuali rogol).


Kes mengikut teman lelaki, merayau malam, jumpa jantan baru, ikut tidur rumah jantan semuanya menjadi amalan perempuan sekarang. Dia tahu jika dia pergi tidur di rumah jantan, maka dia di kira 'gatal' dan nak di belai jantan. Dabn dia tahu dia akan bersetubuh, tetapi dia tetap lakukan sebab DIA MAHU. Perempuan yang mahu.... Maka...bila dah buat, inilah akibatnya....

Perempuan murahan....??????

Inilah yang terjadi akhirnya...... Apakah dengan begittu banyak berita untuk pengajaran, kempen yang dijalankan pihak berwajib, kelas agama dan bimbingan ia masih tidak mampu membendung remaja perempuan berpeleseran di komplek beli belah hingga larut malam...?

Apakah yang perempuan-perempuan ini mahukan apabila sanggup berpeleseran, mengikut lelaki yang baru dikenali kema na saja..hingga kebilik hotel atau bilik tidur...?

Mereka mahu apa?????

Jika mereka mahu duit, ia silap. Bukan jantan yang diikut itu banyak duit pun...

Jika ikut sugar daddy dah tenttu nak dui...Ini cuma ikut jantan yang sama standard dengan dia... Nak apa???. Dengan niat nak memuaskan nafsu saja????. Lantas... PEREMPUAN YANG CARI JANTAN RUPANYA...


(Luluh dan hancur hati seorang suami apabila mendapati isterinya berkhalwat dengan seorang lelaki di Pangsapuri Kenanga View, awal pagi semalam.

Isteri berkenaan yang juga seorang guru sekolah rendah berusia 40 tahun dan pasangannya berusia 45 tahun yang bertugas di Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) ditahan anggota penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) kira-kira jam 3.30 pagi. ) - satu contoh.

Ini lagi satu contoh :

Di kala ini, orang perempuan sedang menuntut persamaan taraf dengan lelaki. Semuanya sama. Kebebasan pun sama.....yang hancur...perempuan juga....


Ini yang perempuan dapat tunjukkan pada dunia...!!!!!
No comments:

Post a Comment